Om Drottninggatans Vandrarhem

Personligt vandrarhem med hotellkänsla

Vi är det mysiga och centralt belägna vandrarhemmet med de flesta sevärdheterna och restaurangerna i Karlskrona runt hörnet. Vårt fokus är det personliga bemötandet, en trevlig atmosfär och en plats där resenärer från hela världen möts och skapar minnen och delar upplevelser.

Med värdskapet i hjärtat vill vi att din vistelse hos oss ska var så bekväm och minnesvärd som möjligt där du känner dig som hemma i våra mysigt inredda rum, vårt välutrustade kök och trevliga gemensamma utrymmen. Varje del av vårt vandrarhem är utformat med tanke på våra gästers komfort.

Om du önskar hjälp med att planera din dag i en av Sveriges soligaste städer hjälper vi självfallet till. Karlskrona är en del av UNESCOS världsarv och vi kan hjälpa er att boka både museer och restauranger för att göra er resa så angenäm som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Drottninggatans Vandrarhem!

Det är oss du möter när du kommer

Sedan maj 2022 ägs Drottninggatans Vandrarhem av Anne Hedqvist. När tillfället att förvärva vandrarhemmet 140 mil hemifrån kom, sa hon upp sig från sitt jobb som lönekonsult för att flytta till solen och öarnas stad, Karlskrona. Efter flera besök hade hon fastnat för den underbara miljön, en kombination av skog, skärgård och hav som Anne önskade sig och som hon nu vill ge er möjlighet att upptäcka.

Hennes vision är ett personligt vandrarhem som skapar en känsla av hotell med mysigt inredda rum som är bäddade när du kommer, god service, bra priser och där personalen sköter slutstädningen av rummen.

”Sköna sängar, fräscht bäddade. Innhavaren vänlig och hjälpsam. Perfekt läge, promenadavstånd till flera sevärdheter och shopping.” //Leguwi

Drottninggatans Vandrarhem - Booking.com award
Rum - Drottninggatans Vandrarhem